Cateva dintre siturile mele nu sunt pe DMOZ. Si totusi sunt in text link ads .. habar n-am cum :D
Versiune printabilă
Cateva dintre siturile mele nu sunt pe DMOZ. Si totusi sunt in text link ads .. habar n-am cum :D
ODP nu are nici o treaba cu TLA.
Nu mai plecati urechea la toate prostiile.
Pt dojo ai putea sa imi spui PR-ul siteului cu PR cel mai mic acceptat in tla?
Nu am zis neaparat ca conteaza sa fi in dmoz am zis doar ca din 4 siteuri mi-a acceptat un site, singurul care era in dmoz shi pe deasupra doar vreo 10 unici pe zii;
3 este cel mai mic. Am 3 si 4 cateva .. ca nu mi-am pus mintea la contributie sa cresc mai mult :(
Se pare ca pana la urma GoogleAdsense nu e compatibil cu TLA, cel putin asa reiese din politica lui Google....
Posteaza link sau citat.
Nu mai aruncati "pastile" pe forum fara a face dovada a ceea ce spuneti.
Ok :Citat:
Posteaza link sau citat.
Comunicaţia Nemijlocită Cu Google. Sunteţi de acord să comunicaţi direct cu Google, şi nu cu oricare alt agent de publicitate, în privinţa oricăror Anunţ(uri) sau Link(uri) afişate în legătură cu Site-ul Dvs.
Sursa
Daca Google are o problema, renunt cu mare bucurie la ei. Am dus azi cec-ul de 200 USD la banca si am deja 130 in cont pe luna asta. Si sa raman la 100 USD pe luna (desi va creste in continuare) si in cateva luni trec de cat am castigat pe Adsense. Intre cele doua sisteme TLA imi place mai mult
slobodan, Google Adsense nu accepta afisari de reclame pentru ad-uri care seamana cu Google Adsense sau sint contextuale.
TLA nu face nici una din lucrurile de mai sus.
Nu am auzit pana acum ca TLA sa incalce Adsense TOS. :O
Paragraful la care faci referire cred ca se refera la altceva.
Daca am un site romanesc cu trafic bun... E posibil sa castig din TLA ceva ?
Daca cumparatorii aleg site-ul, nu vad cum l-ar alege pe al meu din moment ce e romanesc.