-
Intrebare Adsense
Salut,
Am adaugat niste reclame adsense la mine pe site. Pagina ruleaza pe drupal, deci am un modul special care afiseaza reclamele si monitorizeaza adresele IP care dau clic pe reclame.
Am inteles ca Google poate suspenda contul meu daca dau clic pe reclame din acest motiv le-am filtrat cu Firefox Adblock plus.
Problema este ca probabil exista utilizatori care vor da clic de mai multe ori pe reclame. Modulul drupal afiseaza aceste tentative si pot bana adresele IP.
Ma intereseaza urmatoarele:
- Un utilizator aproximativ de cate ori poate da clic pe o reclama? In cazul in care da clic de mai multe ori / luna este problema ?
- In cazul in care pagina mea nu este populata, sunt zile cand nu vine venit de loc este o problema pentru Google ?
Multumesc!
-
zoliky, dacă ai filtrat reclamele cu Adblock nu vei mai vedea dacă reclamele care īţi apar pe site sunt relevante sau nu.
Nu există o limită de clickuri/utilizator/lună. Dar mă gāndesc că la ce bază de date are īn spate sistemul AdSense, se poate stabili uşor cam care ar fi parametrii pentru domeniul site-ului tău şi profilul utilizatorilor tăi.
Dacă pagina nu este populată problema este atāt a ta cāt şi a Google pentru că ardeţi gazul de pomană. :)
Deci nu e nicio problemă.
-
Multumesc pentru ajutor! ;)
As avea inca o intrebare, se pot filtra toate reclamele cu domeniul .de sau .jp ?