-
plati prin western union
Salut ,
Stiu ca am primit un mail mai demult in care zicea ca din ianuarie 2021 adsense nu mai trimite plati prin western union , stii cineva daca mai trimite sau nu ? Si pentru luna asta Decembrie plata va mai veni in ianuarie prin western union ? (ultima plata) si dupaia doar card sau cum e mai exact daca poate cineva sa imi raspunda , multumesc
-
Google: plățile prin Western Union nu vor mai fi acceptate
Thu, Aug 20, 9:39 PM
Bună ziua!
Începând cu 2021, Google nu va mai accepta plățile prin Western Union.
Pentru a primi în continuare plăți de la Google, trebuie să vă conectați la cont ( Google AdSense, Google AdMob, Google Ad Manager) și să adăugați sau să selectați o altă metodă de a primi plăți.
Aflați mai multe despre cum să configurați o nouă formă de plată:
Google AdSense
Google AdMob
Google Ad Manager
Vă mulțumim!
Echipa Google Payments
Deocamdata mi-a ramas western in cont, deci in decembrie sigur mai fac.
Si aici zice ca:
Începând cu 10 august 2020, nu veți mai putea selecta Western Union ca nouă formă de plată. Le recomandăm editorilor care folosesc Western Union să treacă la altă metodă de plată disponibilă înainte ca plățile prin Western Union să se încheie, la începutul anului 2021. Vom informa în prealabil utilizatorii actuali cu privire la data de la care nu mai pot folosi Western Union pentru a primi plăți în țara lor.
-
Da, si la mine a ramas western in cont , inca nu am primit nimic sa schimb obligatoriu . Deci probabil si bani care se fac in decembrie ii vor trimite tot prin western in ianuarie, urmand sa primim informarea de cand nu mai putem folosi western union.
Ms de raspuns.