Payment Type: Check
Payment Date: Mar 28, 2007
Asta inseamna ca vine standard check delivery?
Eu bifasem DHL...da nu stiu de ce apare asa..oricum n-a ajuns inca
Versiune printabilă
Payment Type: Check
Payment Date: Mar 28, 2007
Asta inseamna ca vine standard check delivery?
Eu bifasem DHL...da nu stiu de ce apare asa..oricum n-a ajuns inca
Ai facut modificarea inainte de 15?
:)) crezi ca mai stiu? Nu cred...am facut-o cu putin inainte sa se emita plata.Ce mi se pare ciudat este ca un prieten deja a primit cecul...in 2 saptamani...Cam cat o sa dureze daca vine pe standard?
Pana in 25 luna urmatoare.
am pus bannerel neogen pe site-ul meu dar se afiseaza doar reclamele cu donatii
de la ce este ?
se pare ca era o problema de timp
doreste cineva sa-mi explice si mie ce este "Adsense pentru cautare" ?!
Pui la tine pe site un script de cautare pe site sau pe google si in functie de cum e folosit primesti banuti pe langa cei care ii obtii de fel din ad-uri.
Am gasit acum ceva vreme acest articol despre cum poti sa te protejezi de clickurile accidentale pe reclamele adwords. Calculatorul de pe care accesez google analytics/webmaster tools/etc, este folosit si de altcineva in afara de mine si de aceea tot timpul eram "stresat" sa nu intre pe un site propriu si sa dea un click din greseala pe o reclama google. Asa ca am folosit a doua solutie prezentata in articolul de mai jos si am scapat de acest stres :)
e-articles.info/e/a/title/How-To-Quickly-And-Easily-Protect-Your-Adsense-Account-From-Accidental-Clicks/
Vazind postul anterior, m-am gindit la un caz pur teoretic: sa spunem ca plec la mare, la munte... etc. si gasesc un internet cafe de unde pot sa imi verific mail-ul, conturile, si sa vad si ce am mai cistigat la adsense. Dar, din acel internet cafe, un client a intrat si pe site-urile mele, cu citeva zile mai inainte si a dat click pe reclamele/reclama de la Google. Atunci eu risc sa ma trezesc cu contul sters, ca m-am logat de pe acel calculator de unde s-au dat click-uri?