Pe ieri : Clicks ~200 Earnings ~7$ Page impressions ~4,986
Solutii ?
Cine mai are aceeasi problema ?
~=aproximativ
Versiune printabilă
Pe ieri : Clicks ~200 Earnings ~7$ Page impressions ~4,986
Solutii ?
Cine mai are aceeasi problema ?
~=aproximativ
Pai cat ai vrea tu sa castigi la 200 de clickuri mai ales ca probabil clickurile sunt romanesti si valoreaza mai putin, si mai vezi ca nu ai voie sa spui chestiile astea public,este interzis de google.
Clikurile sunt 90 % din state si cam 1% din romania
Nu sunt date exacte dupa cum vezi ca am precizat ... deci nu incalc tos
Din pacate problema ta este si a altora. Adsense plateste tot mai putin. exista un proiect pe care l-am descoperit recent: adsblacklist.com (daca nu ma insel). Acolo poti vedea liste de situri cu click value mic si acele minunate "ready made adsense sites", situri gata facute, de cele mai multe ori niste porcarii de continut over seo optimized ca nici un om cu mintea intreaga nu le poate citi. Te inregistrezi in proiectul in cauza, dai adresa de site care afiseaza adsense si primesti o lista frumoasa cu situri care platesc putin pe click, sau sunt din alea "false". Cu lista, intri in contul adsense si banezi adresele in cauza.
Sa nu ma intrebi cum functioneaza, ca inca nu am trecut la banat, dar am primit o listuta de vreo 200 de link-uri :)
Folosesc filtrele da' nu mai fac fatza.. :(( 200 de filtre nu imi ajung :((
Eu iti recomand sa nu te bazezi pe (veniturile din) adsense .
Adica incearca sa faci si altceva pe langa asta (daca nu cumva te-ai apucat deja), ca de ex. vinzi produse prin afiliere sau daca te pricepi la programare / design, fa ceva related .
bafta!
lunatique are multa dreptate. Daca era sa traiesc de pe adsense. .. nu mai ajungeam sa postez aici :)
florin zi-mi mie pe mess si rezolvam ;)
e cam naspa ce arati tu acolo... dar cum am zis de o mie de ori.
domeniul conteaza