Inconstienta sau Frauda ?
link:ku mar-be autiful pics.blogspot.com
Scoateti spatiile
Versiune printabilă
Inconstienta sau Frauda ?
link:ku mar-be autiful pics.blogspot.com
Scoateti spatiile
Poate foloseste codul unui competitor :)
Intradevar ... asta e un risc pentru toti :(
E plin internetul de astfel de specimene !
In caz ca e vorba de codul unui competitor exista Add Logger ;)
Asta daca acel competitor stie sa-si protejeze codul ...
Cam incalca termenii AdSense... S-ar putea sa fie inconstienta.
Din pacate AdLogger nu te poate proteja daca cineva este rau intentionat. Chiar, stie cineva vreo metoda cu adevarat valabila?
Hmm da .. ai dreptate ;)
Acum mi-am dat seama .. ca pt. a primi acel raport de la AdLogger va trebuie sa pui codul pe pagina respectiva, acolo unde e si ad-ul de la google.
Metoda impotriva furtului codului:
1. Faci cate un url channel pentru fiecare site.
2. O data pe zi deschizi contul Adsense si windows calculator si aduni toate clickurile de pe toate siteurile.
- Daca totalul tau este egal cu totalul din Adsense -> esti ok.
- Daca e o diferenta mica 1-5 clickuri in plus la mia de clickuri iar esti ok ca cei care dau click in G cache sunt inregistrati separat.
- Daca ai o gramada de clickuri in plus -> sh*t ->
3. Deschizi programul favorit de e-mail si scrii un mail la adsense-support in care le spui ca ai xx clickuri de pe un site necunoscut, ca siturile tale sunt: x.com, y.com etc si ca daca sunt clickuri de pe alte site-uri sa blocheze afisarea reclamelor pe acele site-uri + sa scada contravaloarea clickurilor de pe acele site-uri. Totul redactat la modul business.
4. Astepti cateva ore - cateva zile raspunsul (am obs ca daca pui URGENT: in titlul emailului si problema in care ii contactezi e chiar importanta iti raspund foarte repede). In acest timp se tine post - se merge la biserica.
5. Daca raspunsul e ok - am rezolvat situatia - live to fight another day.
- Daca raspunsul e "we noticed invalid clicks ... bla .. bla" inseamna ca nici metoda asta nu merge :)
PS: codul poate fi furat si neintentionat de incompetenti o data cu designul site-ului, am patit-o.