-
problema adsense
am activat in trecut adsense pe youtube si apoi mi-au inchis contul pentru inactivitate , cum fac sa pot activa iar adsense pe youtube ca sa generez bani?
Imi zice Starea contului
Pentru a câștiga bani din videoclipuri, ai nevoie de un cont AdSense.
Configurează AdSense
Asocierea cu contul AdSense
Solicitarea ta AdSense a fost respinsă. Dă clic aici pentru a asocia alt cont AdSense.
Ghiduri și informații
eu as vrea sa ramana tot contul asta de youtube pentru ca am incarcat niste filmulete si au vizualizari
-
Ai citit despre drepturile de autor?
Alta treaba: ai citit regulile de pe forum cand ti-ai facut cont? Presupun ca ai bifat ca le-ai citit!!
-
Eu nu am mai auzit de cont inchis pentru inactivitate. Eu nu am mai postat de vreo 2 ani clipuri, mi-am luat vreo 2 copyright infringements intre timp, dar contul inca e up si produce ceva maruntis. Altundeva trebuie sa fie problema.
-
inchiderea contului Google AdSense
Bună ziua,
Este posibil să fi primit un mesaj de la noi în legătură cu închiderea contului.
Am constatat că acest cont AdSense nu a generat niciodată afișări ale anunțurilor sau venit, astfel că l-am închis. Conturile active nu au fost afectate.
Dacă doriți să vă reactivați contul AdSense, trimiteți o nouă solicitare, cu aceeași adresă de e-mail, accesând /adsense.
Cu stimă,
Echipa Google AdSense
ce e de facut? cum pot sa-l deschis sau nu mai pot?
-
Pai scrie clar in email, trimite o noua solicitare.