Ma refeream la faptul de a pune o tema cu continutul integral al articolelor, ca sa fie mai mult content pe index!
Versiune printabilă
Si eu am primit exact acelasi raspuns, desi blogul are vechime de 2 ani, peste 100 de articole si a ajuns si la 400-500 unici/zi. Cred ca nici n-o sa mai incerc sa-i solicit.
Mi-am gasit un cont de google care avea si blogspot de prin 2012. Am sters prostiile de pe el si am pus cateva articole unice. L-am trimis si in cateva ore mi-au trimis inapoi ca este continut insuficient. Macar acum mi-au zis ce trebuie sa fac. Acum am pus alte articole unice si l-am trimis din nou. Poate este o solutie pentru o aprobare rapida.
Pai tot asta ti-au zis si in primul email. Uite: "It's our goal to provide our advertisers sites that offer rich and meaningful content'
Deci nu aveai continut de calitate... daca citeai ce ti-am zis pe prima pagina rezolvai direct.
Ai nevoie de continut de calitate si relevant. Faci asta si apoi asteptai un pic si puteai trimite din nou si probabil te acceptau. Asa tot schimbi intr-una site-urile si tot incerci si o sa vada ca incerci "foarte tare" sa fii aprobat. Poate nu te mai aproba deloc.
E greu sa ai rabdare 1-2 luni si sa pui niste continut relevant si bogat ? Pe ei aia ii intereseaza, site-ul sa fie bine definit (adica sa se vada clar despre ce e site-ul) si sa ai continut de calitate ca sa poata fi afisate reclame relevante. Asta cauta ei.
E vorba de continut insuficient. Raspunsurile au fost diferite MariusS.
pot sa-ti ofer eu cont adsense, contracost bineinteles
Nu mai este nevoie. Dupa adaugarea a inca 10 articole si schimbarea temei, contul a fost aprobat. Multumesc pentru sfaturi tuturor.