Utilă informația! Thanks!
Versiune printabilă
Utilă informația! Thanks!
dar traficul site-ului a fost influentat intr-un fel?
unici, afisari, pagini pe vizita
Am analizat puțin si eu , intradevar am o scădere de 20-25 % ( nișă gadget Us + Uk ) dar o puneam pe seama lunilor februarie/ martie... O sa scot SSL dar oare acest lucru nu va genera semnale negative pentru Google din punct de vedere Seo ?
Daca doar 1-2 scot SSL ai putea zice ca Google o sa o ia ca un semnal negativ. Dar cand deja atat de multi renunta, Google o sa inteleaga cam exact ceea ce e. Lumea renunta pentru ca nu e ok. Https in primul rand e pentru securitatea datelor in timpul tranzactiilor, deci de ce te-ar penaliza pe partea de SEO ? Ar fi ilogic.
Nesemnificativ. Sau nu văd nicio diferența clară (traficul variază ușor pe zile, luni, etc). Diferențele sunt mici.
Noi doream să punem SSL strict pentru acel semnal mic de + pentru SEO. Faptul că nu-l avem, nu ar trebui să fie ceva major. Era bine să fie, dar nu o să murim fără SSL.Citat:
Https in primul rand e pentru securitatea datelor in timpul tranzactiilor, deci de ce te-ar penaliza pe partea de SEO ? Ar fi ilogic.
Ca reverse, nu cred că te poate penaliza. În cel mai rău caz, revii cum erai (fără SSL). Adică pierzi acel ... 1% boost în SEO sau cât o fi.
Am incercat sa ma dau si eu mare cu un certificat SSL free pe un site. :) Desi in cele 10 zile de la implementare n-am vazut scaderi, dupa cele citite aici voi scoate SSL-ul.
Mersi pt. informatie!
Stie cineva cum se prezinta situatia acum? Vreun update, Cristian? Mai e cazul de o scadere a veniturilor daca implementam SSL, cand SSL tinde sa devina o normalitate?
Vad pe alte forumuri ca inca se recomanda a nu se trece pe ssl daca ai adsense. Sunt confuz.
@John Salut, s-a rezolvat demult situatia. Important e sa actualizezi codurile Adsense daca le ai mai vechi. Mai multe info: https://support.google.com/adsense/answer/10528?hl=ro
Eu mi-am trecut pe https aproape toate site-urile mele si nu am avut nici o scadere a veniturilor.
Hmm, Cristian Mezei confirmi si tu ca problema e rezolvata in 2017?