-
Problema adsense
Salut. Pe data de 23.08.2014 a fost facuta o plata adsense. Am mers la banca dupa vreo 7 - 8 zile. Mi-au spus ca banii au fost retrasi.
La google scrie clar ca termenul de extragere este de 60 de zile. Daca verifica MTCN-ul nu afiseaza nimic, nici macar un istoric al extragereii sau al retragerii lor. Asta dupa ce a trecut luna ca am sperat ca mi-i reporteaza. Ati patit asa ceva?
De ce atunci mi-a spus ca au fost retrasi si acum nu mai apare nimic.
Multumesc
-
Banca ti-a spus ca au fost retrasi?
-
Asa a spus pe moment (adica dupa 7-8 zile de la plata) si acum imi spun ca nu apare nimic pe MTCN-ul acela... au precizat ca trebuia sa ramana istoric daca au fost extrasi sau retrasi
-
Contul de adsense e functional ? Ti-au inchis cumva contul ? Doar asa se explica de ce ti-ar fi trimis banii si apoi ti i-au luat inapoi ..
-
daca doresti...fa-ne te rog un print cu ultimele plati efectuate.
-
E functional. Pe luna asta mi-au facut sold de 10 euro... si ma asteptam sa ii bage si pe ceilalti cum mi s-a mai intamplat. Mai scrie ca in decurs de 60 de zile ii reposteaza, apare o alerta Rosie si iti sisteaza platile. Acolo in alerta te invata ce sa faci ca sa deblochezi iar platile. Totusi nu inteleg de ce scriu ca ii poti retrage in 60 de zile, au fost retrasi de ei, si nu se vede nici un storic la MTCN-ul in cauza.
-
-
3 Ataşament(e)
-
Nu dau cifre. Nu te supara. Nu e nici mare, dar nici mica. Daca era cea de prag pentru plata sau ceva pe acolo nu-mi bateam capu
-
Am patit si eu ceva asemanator mai demult.
M-am dus la banca cu plata si imi spune ca ceva nu e in regula si nu poate sa imi faca plata. Ca suna e in alta moneda.
Am plecat m-am intors acasa si am reprintat foaia .. dar erau aceleasi informatii. Alta tantita si totul a fost ok.
Nu stiu la ce exact s-a uitat prima. Vezi poate ti-a introdus alt numar ceva.
Incearca si la alta banca eventual.