-
probleme plata
De aproximativ 5 luni de zile eu nu reusesc sa ridic plata efectuata de Google, prin serviciul Western Union.
Problema a inceput asa: o perioada de timp am fost plecat in afara, sumele de bani neputand fi ridicate. Astfel dupa cele 60 de zile s-au intors in cont iar dupa asta imi aparea cu rosu mesajul Your account is on hold. Era on hold din cauza asta cu neridicatul banilor. Acum am eliminat acel Hold, banii mi-i trimite, nu pot sa ii ridic. Femeie de la banca suna la western la central, mare lucru nu-mi spune. Observ ca dupa fiecare tentativa de regragere, plata se anuleaza, iar in decurs de cateva zile, o trimite iar.
Le-am dat mail la Google, nu imi raspund, nu stiu ce sa fac.
Care ar fi solutia. Cum as putea sa intru in contact cu ei sa le explic problema mea?
-
Trimite-le un feedback direct din contul tau de adsense.
Eu asa am facut cand am avut o problema cu anumite sume din cont. Mi-a raspuns o persoana de la Google Romania pe mail dupa vreo 2 saptamani...
-
am facut si asta cu feedbackul. si nimic. nici un raspuns. le-am dat feedback cred ca acum o luna, si acum o saptamana.
-
Incearca sa retragi prin serviciu bancar, iti adaugi un cont bancar in contul adsense si poate asa va functiona, sau incearca alt western(poate angajatul respectiv are ceva personal cu tine) eventual poti citi si politica de retragere a sumelor prin western sa vezi daca ceva este neadecvat regulilor din povestea ta.
-
Atata timp cat:
- ti sa emis un numar Wester Union,
- ai numele exact la fel pe buletin ca cel declarat in Adsense la setarile pt Western Union,
- ai domiciliul in aceasi tara cu cea declarata in Adsense,
nu ar trebui sa ai probleme.
Cum spunea si altcineva, mergi la mai multe banci, fiecare are alte regulamente.
-
am fost mereu la banci diferite. e ceva in neregula in cont, altfel nu s-ar anula platile dupa fiecare tentativa de ridicare.
-
poti incerca sa-i retragi direct in contul bancar.
-
am mai insistat cu mesaje la Google, de pe feedback, si de pe niste vechi mailuri la care primeam raspunsuri. in final daca nu se rezolva o sa incerc si cu contul
n-am mai intalnit asa ceva. e ceva foarte dubios
-
e cineva care are selectat plata prin banca? am introdus azi contul IBAN, si vroiam sa stiu dupa cat timp vireaza ei suma de control.
-