-
Adsense Sold actual
De cateva zile mi-au adus la cunostinta selectarea noilor modalitati de plata iar apoi mi s-a afisat un "sold actual in minus" suma este infima. Acest lucru este afisat la venituri finale.
Mai are cineva afisat sold actual in minus sau o suma mica in plus ? Care ar fi explicatia ?
-
Posibil să fie o glumă de 1 aprilie. Verifică și mâine dacă apare la fel. Aceeași problemă și la cpmfun !
-
-
Exact dupa ce am facut update s-a intamplat.
Edit:
S-a rezolvat, erau ajustarile la suma totala.
-
Ca sa nu mai deschid alt topic, ati observat poate in ultimele zile ca in diferite momente ale zilei castigurile pentru acea zi sa tot scada/creasca? De exemplu intri la 10:00 si ai 10 euro, intri la 15:00 si ai 7 euro, intri la 18:00 si ai 12 euro iar la 21:00 ai 9 euro. Sincer va spun ca am problema asta de cateva zile, stiam ca mi se ajusteaza veniturile cu cativa euro in minus la final de luna, si nu zilnic precum vad ca mi se intampla acum.
-
Ajustarile acestea se produc de mai mult timp..nu stiu care este explicatia, insa se intampla frecvent mai ales cand am click-uri care initial sunt platite cu 0,60 - 0,80, dupa un timp se injumatatesc ca valoare.
-
La mine e asa de foarte mult timp. Cand scade castigul, cand cpc-ul etc.
-
Ideea este ca am constant de mai bine de un an click`uri ce ajung la 2 euro. Supervizez de mai multe ori pe zi evolutia si niciodata nu mi`a scazut nimic pe parcursul unei zile. In schimb chiar azi, cel mai recent, un click de 1,5euro pe o unitate inainte sa plec de la servici, ajung acasa, surpriza, 0,68 euro. Intr`adevar, observ ca se petrece pentru click`uri mari ca valoare. Am 2 variante:
1. Ori un utilizator da mai multe click`uri pe o reclama, se inregistreaza de 5-6 ori, dar apare ca un singur click (greu de crezut, dar mai stii) iar G. corecteaza
2. Click`uri invalide, dar ma gandeam ca daca ar fi invalid mi l`ar pune la 0 ca valoare
Nu stiu, dar nu`mi place, iar pe forum AdSense nu am gasit topicuri recente despre asta.
-
La mine se actualizeaza statisticile cam la 3-4 ore. Sunt singurul?
Clickurile / afisarile cresc, dar nici alea cum ar trebui. Soldul e acelasi.
Azi-noapte am patit la fel.
-
Acum a inceput sa-mi scada si din castigurile de azi... fain.