Salut, am un cont de adsense pe un domeniu, vreau sa fac un subdomeniu si sa pun pe el alt cont de adsense, are ceva daca pun reclama de la alt cont de adsense pe subdomeniu ?
Salut, am un cont de adsense pe un domeniu, vreau sa fac un subdomeniu si sa pun pe el alt cont de adsense, are ceva daca pun reclama de la alt cont de adsense pe subdomeniu ?
Nu are nimic, fiecare site este luat individual la analiza de catre google. La fel cum si penalizarile sunt tot individuale pe fiecare site.
Parțial eronat. Din punct de vedere Adsense, când se stabilesc criterii (avertizări/penalizări/ban) pentru un domeniu, domeniul și toate subdomeniile acestuia sunt afectate.Nu are nimic, fiecare site este luat individual la analiza de catre google. La fel cum si penalizarile sunt tot individuale pe fiecare site.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Corect, eu ma refeream doar la plasarea de reclame adsense. de exemplu cand primesti o notificare ca pe un site este continut inadecvat si ai 3 zile sa remediezi, daca nu remediezi se scot reclamele doar pe subdomeniul respectiv, dar daca e vorba de ban, e pe tot domeniul. In schimb daca vorbim de penalizari Penguin sau Pamda, se penalizeaza doar subdomeniul. Am pe undeva un raspuns de la ei, pe vremea cand raspundeau mai des la intrebari. O sa postez cand voi gasi. Eu am cam 100 de subdomenii, am intrebat pentru ca daca m-ar fi penalizat global pentru orice.. pieredeam tot dintr-o lovitura.
În 99% din cazuri, îți afectează și domeniul, nu doar subdomeniul. PS: Vorbim strict de Adsense, nu de partea organică (Panda/Pinguin).cand primesti o notificare ca pe un site este continut inadecvat si ai 3 zile sa remediezi, daca nu remediezi se scot reclamele doar pe subdomeniul respectiv,
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Pot fi folosite mai multe conturi adsense si pe acelasi domeniu, nu contravinde regulamentului Adsense, am intrebat explicit si am un site care functioneaza cu 3 conturi de adsense diferite, mai toate paginile au ad-uri de la cel putin 2 conturi
Mie mia fost banat doar un subdomeniu, in restul site-ului merge
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Multumesc pentru raspunsuri, am cumparat un alt domeniu ca sa dorm linistit.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)