Se da si pe decembrie, dar nu la toata lumea, numai la cine a solicitat plata anticipata inainte de 21.06.2014. Eu am avut netul cazut atunci, si nu am putut face solicitare. :((
Versiune printabilă
Se da si pe decembrie, dar nu la toata lumea, numai la cine a solicitat plata anticipata inainte de 21.06.2014. Eu am avut netul cazut atunci, si nu am putut face solicitare. :((
Avem vești bune! În 24.11.2014, v-am trimis o plată pentru veniturile Google AdSense.
Eu n-am folosit AMR31, nici n-am auzit de el. Am completat Holiday Season Cash in Advance Form, motivand cand sunt la schi si nu am bancomate la munte. Il completez in fiecare an si vad ca mereu aproba, desi am acelasi motiv.
Mi-au virat pe langa noiembrie si estimarea lor pentru decembrie, urmand ca-n ianuarie sa se faca regularizarea. Daca mi-au dat mai mult mi se scade din plata de ianuarie, daca estimarea a fost mai mica decat castigurile, se adauga.
Later edit: sa nu veniti toti acum cu scuza mea si sa apara 1000 de cereri din Romania cu acelasi motiv
Confirm. Am primit si eu plata in avans pentru Decembrie. M-am gandit ca e mai bine asa, in decembrie se trimit banii destul de tarziu, nu mai am timp de cumparaturi, asa ca i-am cerut impreuna cu plata de luna asta.
By the way, La Multi Ani Tom ! Ai bagat berea la rece?
Nu stiu la voi cum este dar la mine este plata efectuata dar banii nu-s. Apare alt cont bancar in care s-a facut plata. Tom, ori ti-ai bagat coada si in contul meu ? :((
Nu glumim, uite aici lincul!
Băi băieți, io cred că ați ieșit din Bar/Lobby beți turtă și acum vă pișați în camera de curat :)