Am vazut si eu. Firefox.
Versiune printabilă
Am vazut si eu. Firefox.
In sfarsit mai apare si la altcineva! :goth:
Am innebunit tot stergand si dezinstaland plugin-uri si programe care credeam ca au cauzat modificarea asta.
Am vazut reclame de genu pe mai multe site-uri. Este posibil sa atraga mai mult mouseul vizitatorului. Mister G vrea mai multi banii.
acum vad ca apar chiar si in cont cand le generezi, cu sageata..:)
Acest format de reclama mie mi-l afiseaza doar pe iPad ...
OMG, mi-a crescut CTR-ul cu 400% pe un site :| dupa ce au adaugat sagetile alea astazi peste tot. Pe un alt site s-a dublat doar... Dar cred ca isi va reveni CTR-ul dupa ce vizitatorii se vor obisnui cu noul format al reclamei.
LE: cred ca e o eroare ceva, la voi cu este?
Ciudat. pana acum interziceau layout-urile in care se asezau elemente grafice sau imagini langa ad-uri ca sa nu atraga prea tare atentia userului, acum trantesc ei ditamai sageata pe care n-ai cum sa n-o vezi....
e de bine cu sageata ...am ctr 2.45 fata de ieri 1.7
Hai salut...ma bag si eu in discutie. la mine pe site-ul cu horoscop din semnatura, apar reclamele cu sageti de 1 saptamana. Site-ul este in limba romana. Partea naspa e, ca am observat scaderi ale veniturilor in adsense, ceea ce nu este normal pentru aceasta perioada. Insa daca aceasta a fost decizia celor de la google, atunci asa marsam...
Referitor la CTR, este mic. Spre exemplu luna trecuta avusesem ctr de 1.01 medie, iar luna aceasta pana in prezent de 0.70.