Eu recomand solutia prezentata aici:
How to use Google AdSense Ads with Responsive Web Design
Versiune printabilă
Eu recomand solutia prezentata aici:
How to use Google AdSense Ads with Responsive Web Design
de aici.Citat:
Our recommendation for AdSense publishers using responsive design is to simply detect the user's browser window or viewport size on page load and serve the appropriate ad format. In order to stay in compliance with our program policies, please make sure that, 1) you never hide or obscure any Google ads (this includes hiding an ad with CSS), and 2) you're not requesting any new ads without reloading the page.
Intradevar modificarea codului e o problema, am gasit o discutie despre asta aici; discutabil totusi.
Am vazut acum ca vrei doar sa il elimini, varianta pe care ai ales-o cred ca e cel mai ok atunci.
Stiu ca dezgrop un topic mai vechi, dar am gasit intamplator topicul asta si vreau sa va ofer si solutia, daca tot am gasit-o.
Acum cateva luni Adsense a introdus un nou banner responsive, care poate fi gasit la Ad Sizes cand adaugati o noua reclama. Unitatea asta vine cu codul standard JavaScript + un cod CSS care va permite sa-l modificati pentru a-i seta marimea in functie de rezolutie. Din pacate reclama nu poate fi setata la o anumita marime, ci se pot folosi cele deja existente (ex: 300x250, 728x90 etc.), dar tot mi se pare foarte util.