Da, ma refer doar la site-ul Z. daca mai bag adsense si pe X sau Y, imi scade cpc-ul la Z.
De ce oare?
Versiune printabilă
Da, ma refer doar la site-ul Z. daca mai bag adsense si pe X sau Y, imi scade cpc-ul la Z.
De ce oare?
Mi se pare ciudat si oarecum incorect, dar pot confirma treaba asta si la contul meu, cand las un singur site am peste 0.10E/click, cand le bag si pe restu, acel site scade grav sub 10 eurocenti.
Probabil in modul asta google determina calitatea siteurilor tale (ale tuturor dint cont) si conformeaza cpc-ul cu aceasta calitate medie.
Parca stiam ca google plateste x% din cat plateste advertiserul, nu?
Adica google imi vireaza reclamele dupa calitatea site-ului? OK! Si atunci de ce naiba imi da mai putin la click daca am adsense si pe alt site?
Pe site-ul Y mai am exact o reclama adsense. Luni o voi scoate si pe aia. Apoi dupa 2-3 zile ma uit sa vad daca a crescut din nou cpc-ul pe Z.
Nu pot sa confirm acest fenomen, insa parerea mea e ca singura explicatie logica e cea data de drago0sh, altfel nu are sens.
@Vali D: Nu iti scade cpc pentru ca ai adsense pe un anumit numar de siteuri, iti scade cpc-ul, mai bine zis ti-l modifica in functie de calitatea siteurilor atribuite contului tau.
Eu nu am atribuit niciun site contului.
mai pe romaneste, degeaba ai siteuri cu cpc mare (cancer, boli etc). Daca mai ai 1-2-3 de jocuri te-ai ars. din cauza jocurilor iti va scadea cpc-ul pe celelalte site-uri. cam asta vrei sa spui?
Imi poti arata unde scrie chestia asta, pls?