-
1 Ataşament(e)
Adsense a.hover ?????
Astazi am avut o mica surpriza cand am trecut cu mouse-ul peste anunturile de la google. Poate am vazut prea tarziu, poate a mai scris careva despre asta, dar...pentru mine a fost o surpriza neplacuta.
Ataşament 2082
Si acum intrebare: Voi sunteti multumiti de aceasta schimbare ??
-
Crezi ca un utilizator normal se apuca de tastat manual acea adresa in loc sa dea click? Nu cred, asa ca nu vad problema.
-
@Netul: Nu e vorba de asta, mie unul imi pare cam inestetic.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
S-a remediat...se pare ca adsense a facut cateva teste. Rog adminii sa stearga acest post, se pare ca nu mai are relevanta.
-
Hooverul asta e de ceva vreme buna . Nu e introdus acum de curand
-
Nu afecteaza cu nimic, este chiar util, parerea mea este ca e doar paranoia
-
Dar putem schimba culoarea de la hover?
-
Eu pentru culoarea roz primesc un h.over verde fosforescent ! Daca se pot efectua modificari as fi interesat sa aflu cum trebuie realizate.
-
Da, am vazut ce de curand iarasi a aparut aceast hover. Se pare ca inca nu se poate modifica nimic. Zilnic ma uit la anunturile mele sa vad daca au adaugat chestia cu hover,....dar nimic inca. Sa speram ca vor implementa si posibilitatea de a schimba culoarea (pentru ca imi este teama sa nu fie doar pentru a evidentia anunturile adsense de alte link-uri din site)
-
Verdele ala mirific apare la toata lumea !!! Sper sa putem pune culorile noastre in curand :))
-
Sa speram....si sa nu ne-o pierdem :)