am o mingiuca de fotbal pe gat adica sunt kel si una mai mica de volei pe post de burta ca cica fac si halbere :))
Versiune printabilă
Din ce se mai vorbeste pe forumuri se pare ca vom primi plata pe septembrie impreuna cu cea de pe octombrie la sfarsitul lunii. Asta daca totul merge conform planului. Se pare ca vor adauga manual incasarile pe septembrie la finalized earnings pe octombrie asa ca in o saptamana o sa vedem daca le iese.
Mesajul primit de unii publisheri, desi pare raspuns manual e tot un robot pt ca multi au primit acelasi raspuns. Ma enerveaza foarte mult exprimarea asta "I this..I that..." mai potrivit ar fi WE dar vor sa para ca un om chiar a analizat problema ta si iti raspunde cand de fapt ne ignora cu succes de 3 saptamani.
Foarte neprofesionista toata situatia si e prima oara in 6 ani cand ma gandesc serios sa renunt la adsense, de pe la jumatea lui octombrie am lasat doar un site cu adsense (pt ca nu imi permit sa las pe google sa faca ce vrea cu banii mei pe 3 luni), restul le-am schimbat cu afiliati si, desi castig mai putin, e mai relaxant, esti mai flexibil poti sa incerci mai multe variante de sales fara sa stai cu frica sa nu incalci TOS-ul.Citat:
"Hello Jim,
Thank you for your email. Unfortunately, I do not yet have a timeline for
you. I hope we will be able to make payments before the next payment
cycle, but I cannot guarantee that at this time. Again, I sincerely
apologize for the inconvenience, and wish I had better info for you at
this time.
Sincerely,
Chris
AdSense Support
The Google AdSense Team"
Iată și răspunsul primit de mine:
Citat:
Hello,
We are writing you to tell you about a problem affecting the display on your Payments page that might prevent you from picking up your Western Union payment.
As you will notice, finalized September earnings are displaying as $0 on your home page and not at all in your Payments page. It appears that this is a syncing issue between our payment system and the frontend, so rest assured that your earnings were correctly calculated and will be paid out as usual.
The October 'Payment issued' line item is also not displaying. While you will be paid as usual and according to the normal schedule, we understand that you will be unable to pick up your payment without the corresponding MTCN numbers. Our team is actively investigating this issue, and we will provide an update as soon as we can. If the problem is not resolved in the next few days, we will email your MTCN numbers individually.
No action is required if your account is affected by this issue. We apologize for the inconvenience and will post an update as soon as we have found a solution to this problem to our known issues page: Known Issues - AdSense Help
Thank you for your understanding.
Sincerely, The Google AdSense Team
e foarte ciudat ca la majoritatea dintre noi au rezolvat problema dupa ce am trimis mail si doar la cateva persoane au trimis mesajul asta automat. Poate depinde la cine ajunge mailul..daca angajatului ii e lene sa repare manual ....trimite mesajul standard.
Salutari, aceeasi problema o am si eu, nu am primit plata.
Am completat formularul am primit peste aproximativ 12 ore 2 raspunsuri :
- Pagina Istoricul plăților nu este actualizată
- Vi s-a emis o plată din partea programului Google AdSense
Din pacate plata nu s-a emis nici pana in prezent , am mai completat formularul de vreo 2 ori si le-am raspuns si la mail dar degeaba .
Acum 6 ore am primit si eu acelasi raspuns ca eRwin.
Sincer nu stiu ce as mai putea face decat sa astept .
Am primit si eu acelasi mesaj ca eRwin. Sa speram ca se rezolva:D
Se pare ca unii din cei care au bug-ul cu "september earnings 0" si au si cont la Google Affiliate Network nu au fost platiti deloc. Deci nu e problema de neafisare a MTCN-ului, nu a fost emisa nici o plata.
Aseara mi-au trimis un mail din proprie initiativa sa-mi spuna ca in caz ca n-am observat e o problema cu plata pe luna asta si lucreaza din greu sa o rezolve.
eu am cont si la Google Affiliate Network si plata fusese efectuata dar nu aparea MCTN-ul
In sfarsit la mine au aparut toate datele, plata s-a facut in 24,
Mda, eu am bug-ul celalalt, cu GAN, si nu mi-au facut plata deloc. Asa's eu mai norocos. In schimb mi-au cumulat castigurile pe septembrie cu cele de pe octombrie si se pare ca (fingers crossed) o sa fiu platit la sfarsitul lunii.