eu zic ca important e sa livrezi anunturi diferite pentru categorii diferite de vizitatori
intr-un fel trebuie targetati cei returning (direct) si in alt fel cei ce iti vin din google sau referer.
Versiune printabilă
eu zic ca important e sa livrezi anunturi diferite pentru categorii diferite de vizitatori
intr-un fel trebuie targetati cei returning (direct) si in alt fel cei ce iti vin din google sau referer.
@Lupanu: Ne tii si pe noi la curent cu evolutia ctr-ului. :) Intotdeauna e ceva de invatat dintr-un astfel de test.
Constructii de linkuri pe diferite cuvinte cheie. Aparitie link in articol pe site-ul economic al stirilor PROTV (INCONT.RO)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Clicuri CTR pagină CPMe pagină [?] Venituri estimate
Afisari :3.976 12 0,30% 0,51 € 2,03 €
Asta a fost pt ziua de ieri
Încearcă un heat map sau un mouse tracking. Sunt câteva CMS-uri opensource cum ar fi smt2 sau clickheat cu care să analizezi comportamentul vizitatorilor.
Poti sa muti meniul din stanga in dreapta, iar in stanga sa pui un 160/600. Problema e ca poate deranja unii useri. Alt sfat ar fi sa nu folosesti anunturi imagini, fiind nisa de auto sunt o gramada de anunturi pe tema asta.
Am scos si lista cu filtre care o aveam facuta. Acum se dau 30 si ceva de clickuri insa sunt clickuri foarte mici. Are cineva o lista cu filtre in adsense pentru nisa auto? eu am bagat in filtre autovit, tocmai.ro si alte siteuri care platesc putin.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
34 clickuri si castiguri de 1.10 :| CTR de 0.65% :| SLAAAAAAAB :(