Cam 2 zile maxim. Poate veni si in cateva ore.
Versiune printabilă
Cam 2 zile maxim. Poate veni si in cateva ore.
Am primit raspuns in care mi se comunica faptul ca nu este evidenta posesia domeniului. Mi s-a spus sa creez o noua pagina pe site in care sa copiez ce mi-au scris ei. Eu am un blog, cum e corect sa postez pe site continutul indicat de ei?
Eu din cate am inteles acum google adsense nu iti suspenda conturi doar pentru clickuri invlaide. Click-urile invalide nu iti sunt platite.
Depinde ce inseamna "acum" - mie mi-a fost suspendat acum aproximativ o luna pentru acest motiv.
Google spune asa :
What's the difference between estimated and finalized earnings?
Estimated earnings reflect close estimates of your recent account activity. Your Reports pages all show estimated earnings, so we can give you a rough idea of your recent performance as soon as possible.
Finalized earnings are accurate earnings amounts that include all revenue owed to you for all valid activity. At the end of each month, our records are processed and verified, then finalized earnings are posted to your Payments page.
Am vazut cand ti-a fost spuspendat contul din deschiderea thread-ului. In cazul in care nu aveai un castig mare pe zi, iar diferentele de click-uri de la o zi la alta nu sunt foarte mari, atunci nu prea inteleg situatia ta si ma gandesc ca o fi fost vorba de o eroare SAU nu acela a fost motivul principal de suspendare a contului.
Aveam castiguri de aproximativ 20-30 eurocenti pe zi, fara sa am diferente prea mari de click-uri intr-o zi: media de 3-4 pe care am scris-o in deschiderea topicului si un maxim de 6 clickuri, daca imi amintesc bine. Nu stiu daca a fost o eroare, chiar si dupa re-evaluare situatia a ramas aceeasi. Apoi, daca n-a fost motivul principal pentru suspendare, nu trebuiau sa imi expuna si celelalte motive?
Si e mai mult de o luna, acum am vazut si eu, n-am reusit sa apreciez corect timpul. :(
Eu din cate stiu, nu prea explica motivele ... baneaza si PUNCT!
Ce trafic aveati in medie pe zi ?
Ai evitat raspunsul la intrebarea in ce domeniu erau site-urile ... :-)
Aveam in jur de 150-200 de unici pe zi pe site-ul principal, mai aveam un bloc de reclama pe site-ul ce e acum la vanzare, unde nu prea era trafic. TLD-ul site-urilor era .com, daca la asta te referi.
Deci la castigurile pe care le ai avut tu eu zic ca sigur nu din cauza click-urilor ti-au blocat contul.
Colegul in postul #17 se refera la ce prezentai tu pe site?! Adica aveai un site ce facea review-uri la avioane sau un site ce facea reclama la unt de lemn de la bunica etc. TLD-ul nu are nicio legatura.
Ah, am fost e confuz. Site-ul principal era un blog generalist, in care apar diverse, de la articole cu privire la viata de zi cu zi la review-uri de filme, de jocuri si alte lucruri asemanatoare. Nu are o nisa anume.