Parerea mea e ca cine face cu adevarat bani din adsense nu va fi deranjat sa se duca si sa plateasca cei 16% catre stat si sa-si ia din grija.
Versiune printabilă
Parerea mea e ca cine face cu adevarat bani din adsense nu va fi deranjat sa se duca si sa plateasca cei 16% catre stat si sa-si ia din grija.
Parerea mea este ca dupa ce castigi suficient sa iti ramana in mana dupa plata tuturor taxelor 2-3000 E, numai este o problema sa iti platesti impozitele.
Cand castigi 200-500E cand trebuie sa dai 16% impozit pe profit si alte taxe nu prea iti vine usor
Eu nu ma mai duc la banca ci la o anumita firma care are si servicii Wu, la banca se pun prea multe intrebari
La banca te intreaba "care este destinatia banilor" nu "care este sursa banilor" nu ? Eu le spun tot timpul " cheltuieli"
Sa zicem ca pana acum m-am lamurit. Am totusi o intrebare: Google ce parere are de plata impozitelor?
Din punctul lor de vedere, esti obligat sa platesti impozit? Adica, iti pot cere la un moment dat sa faci dovada ca ai plati impozit la banii primiti de la ei?
Pe ei ii intereseaza in mod special impozitele legate de US. Poti gasi sectiunea in My account / Tax Information. Daca nu esti un rezident US, acea sectiune va spune:
Citat:
Google does not require tax information for this AdSense account. AdSense publishers are responsible for complying with the local tax laws as required by the publishers' local governments.
Depinde de caserita! In mod normal toate sunt obligate sa intrebe care este sursa/destinatia/etc banilor. Ultima oara cand am fost sa schimb bani, am fost la western. Aveam 2500 de ron in hartii de cate 10 ron noi si vroiam sa ii schimb in bacnote de 500 si 200 de ron. Caserita mo intrebat de unde ii am, i-am raspuns direct: "Din prostitutie si droguri". A zambit si a tacut din gura. Dupa parerea mea...atata timp cat banca isi ia si ia partea, nu prea o intereseaza care-i sursa. Dar na...
Asta-i ca si gluma aia prosta cu "e o bomba in cladire". Tu glumesti, dar autoritatile sunt automat obligate sa evacueze si sa cerceteze. Nu m-ar mira ca in spatele unui zambet de genul sa se afle si o obligatie sa raporteze orice suspiciune. O gluma de genul asa usor de poate infunda... de nici nu stii pe ce lume traiesti :))
@Cristi.
da, păi uite cum poate degenera o astfel de "glumă"