Sigur va va aparea plata zilele astea. Pana pe 27 e timp. La mine mi-a aparut azi.
Versiune printabilă
Sigur va va aparea plata zilele astea. Pana pe 27 e timp. La mine mi-a aparut azi.
La mine a aparut plata pe 23.
@freezy, @Sandossu v-a fost emisa plata in luna asta? Si mie mi-a aparut schimbul valutar din USD in EUR pe 12 Apr, si de atunci nimic...Am prieteni care au primit banii pe 24 Apr (cu plata emisa pe 23). E abia 25 Apr (seara), dar sper sa nu fie probleme, pentru ca ar trebui sa primesc banii pe 2 luni (luna trecuta nu am ridicat, pentru ca nu facusera schimbul valutar)
Nu mi-a aparut nici PIP inca si am vazut ca sunt multi inca neplatiti. Sper sa se rezolve luna asta pentru ca eu nici pe luna trecuta nu am primit. Ramane de vazut saptamana asta.
eu unul am ramas inca pe dolari si tot nu e PIP , oricum, mai este...
dap ... si eu am ramas pe dolari si inca nu e nici un PIP .. poate nu ne mai platesc astia pana nu trecem pe Euro .. ar fi SAD ...
si ar fi trebuit sa anunte
Am ridicat deja si banii in EURO si parca e putin mai bine decat in USD, cel putin cand faci conversia castigul e mai mare in LEI decat in lunile anterioare. Binenteles ca poate fi si o situatie conjuncturala dar nu-i exclus ca trecerea in zona euro sa fie benefica din punctul de vedere al castigurilor.
Nici la mine nu s-a emis plata.
Luna trecuta am facut schimbarea in Euro inainte de 15 si nu s-a emis.
Luna asta inca nu s-a emis plata, dar macar imi afiseaza ambele luni in Euro. Binenteles ca totul e corect setat in cont... Se pare ca e o problema random... WTF.
Sper sa se emita plata luna aceasta...
o sa trec si eu la inceputul lunii asteia in Euro ... ce o fi o fi ...