Ehhh pai vedeti ca am si eu dreptate ca nu am fost anuntat ca la western nu mai pot trece inapoi.:P:P
In fine lei , euro , dolari...... bani sa fie ca restul e Can Can
Versiune printabilă
Dar am si eu o intrebare (tampita poate). Cum bine stim adsense are o suma minima de plata pe clicl de 1 cent. Acum ma intreb daca trecem pe euro creste valoare click-ului in lei? Adica 1 cent va fi echivalat cu 1 eurocent?
sht3fu, chestia cu plata minima de 1 cent/click era odata, sau cel mult in teorie. De foarte multe ori am vazut situatii de genul: 560 clickuri si 4$ castiguri.
Dupa rationamenul tau, daca aveam luna asta pana acum 500$ si azi treceam pe euro ar fi trebuit sa am in cont 500 euro, ceea ce ar fi fost frumos, nu?
Vedeti ca inainte de semnare primim banii de la Google Inc din SUA, dupa acceptarea termenilor vom primi banii de la Google Ireland Limited, adica intracomunitar.
Pt aia cu firme/PFA asta ridica o problema cu TVA-ul, ca sunt alte reguli la TVA intracomunitar decat la cel extra. Sa nu ne trezim cu un cadou de -19% din oficiu.
O sa incerc sa vorbesc cu contabila mea, dar ea oricum e varza la online, mai mult ii explic eu ce sa faca. Daca are cineva un contabil bun sa ne explice si noua daca trebuie factura cu TVA sau fara.
meetzah, pe cuvantul meu daca am inteles ce vrei sa subliniezi prin postul de mai sus.
Mai citeste odata ce am scris mai sus. Cele doua fraze pe care i le-am scris lui sht3fu nu aveau nicio legatura una cu alta.
In prima ii spuneam ca faza cu 1 cent per click nu prea mai e valabila. Iar in a doua ii spuneam despre ce ar fi daca s-ar face conversia dolar euro astfel 1$ = 1 euro.
Ma rog cred ca ai inteles ce vreau sa zic/aflu dar ai preferat alta cale.
Sa reformulez. Plata minima pe click este de 1 cent. La trecerea in euro, care va fi suma minima platita pe un click? 0,7 eurocenti?
Acum nu cred ca ar face astia de la google o adunare a veniturilor per total adica din x clickuri ai facut y dolari care transfrormati fac z euro. Trebuie sa iti afiseze si tie totusi un raport pe canale dupa care sa te ghidezi.