-
Vi s-a emis o plata...
Bună ziua,
Vă rugăm să reţineţi că am emis de curānd o plată pentru veniturile dvs.
AdSense prin Western Union. Numărul dvs. MTCN este XXXXXXXXX . Pentru mai
multe informaţii cu privire la īncasarea plăţii, vă rugăm să accesaţi
https://www.google.com/adsense/suppo...o&answer=65789.
subject Vi s-a emis o plată din partea programului Google AdSense.
mailed-by scoutcamp.bounces.google.com
signed-by google.com
Faza e ca nr de mtcn nu il am in cont ,si nici macar nu s-a specificat suma .
Ati mai primit careva asa ceva? Ce reprezinta?spam ? de unde stiau ca e contul meu de adsense ?
-
Si eu l-am primit fix acum (scris in engleza). Nici la mine nu corespunde MTCN-ul cu nimic.
Primul mail de genul asta l-am primit in 3 februarie cu privire la plata de pe decembrie, trimisa si incasata cu o saptamana mai devreme. Acela insa desi a fost trimis foarte tarziu, continea MTCN-ul corect.
Cam ciudat sa faca google asemenea gafe.
-
Si eu am primit acum mailul. Ciudat.
Poate e MTCN-ul urmator, cu care vom lua banii la sfarsitul lunii :)
-
Si la mine acelasi e-mail.
Se pare ca e generala treaba http://www.google.com/support/forum/...8d5c5aca&hl=en
-
Sau am primit cu totii un bonus de vreo 10.000 de dolari ca suntem baieti faini ... :-"
-
am primit si eu acelasi mail.. nu cred ca este MTCN-ul cu care urmeaza sa vina urmatoarea plata deoarece ei mentioneaza in email "Vă rugăm să reţineţi că am emis de curānd o plată pentru veniturile dvs.".. poate incearca cineva sa ridice banii, dar nu cred ca se poate pentru ca nu specifica suma
-
Este clar ca mailul l-a primit sau urmeaza sa-l primeasca toata lumea care foloseste adsense.
Deocamdata nu avem de unde sa stim daca e un spam sau un email oficial cu buguri sau fara.
Personal mi-as dori sa fie vorba despre platile pentru februarie si sa le putem ridica mai devreme de sfarsitul lunii.
Totusi mi se pare suspect faptul ca au trimis MNC-urile prin email.
Posibil sa apara si un raspuns oficial in curand.
-
am verificat si in cazul meu nu exista nici o tranzactie cu numarul specificat
-
Ok, m-am linistit, vad ca toata lumea a primit acest mesaj :) .
-
Tocmai asta incercam sa spun si eu, e posibil sa fie platile pentru luna februarie si e posibil ca in conturile noastre de adsense sa apara "Plata efectuata" peste cateva zile (mult mai devreme decat ar fi normal), si atunci vom avea cu ce compara si MNC-ul.
Alta explicatie eu nu prea vad.