http://www.connectcommerce.com/global/login.html
Ori sunt nebun eu, ori nu stiu ..
E prima oara cand vad asa ceva.
Am ajuns la url-ul de mai sus din :
cc-dt.com
Versiune printabilă
http://www.connectcommerce.com/global/login.html
Ori sunt nebun eu, ori nu stiu ..
E prima oara cand vad asa ceva.
Am ajuns la url-ul de mai sus din :
cc-dt.com
e un teritoriu virgin si pentru mine :)
nu inteleg de ce, dar la mine, nu merge sa dau login cu useru de la gmail :( care il folosesc la adsense, adwords, gmail, analitycs... la asta nu merge... poate ne spuneti si noua mai multe detalii pls :)
Daca as stii ... Ti-as spune.
Tocmai am spus ca e prima oara cand dau de serviciul asta.
Nu prea e "wise" ca ti-ai dat acolo datele. Nici nu am verificat daca nu cumva e phishing.
Nu poate sa fie phishing. Au link de aici
Am verificat si eu si nu e phising. In plus, nu te poti loga, pentru ca e un serviciu pe care deabia acum l-au sincronizat cu userele Google. Deci trebuie sa te inregistrezi separat la Affiliate Network iar apoi iti poti updata username-ul sa mearga cu userul Google.
a incercat cineva? pare interesant :twisted:
E fostul google adsense refferals 2.0 - care plateau pe baza de cpa sau sales pana acum cateva luni- combinat cu fostul doubleclick - cumparat acum 2 ani cu 3 miliarde de $.
Nu stiam ca i-au dat drumul la public - sau sunt inca in testing?
am lucrat cu ei cand inca apartinea doubleclick-lui. e bunicel networku, merita de incercat
E o retea de afiliere similara cu CJ, OneNetworkDirect sau pe plaiurile mioritice:2 parale. E pe sistemul PPS (Pay Per Sale), probabil ca o sa aiba succes ca orice produs Google, insa probabil ca advertiserii nu se vor inscrie curand.
Marea majoritatea a advertiserilor sunt deja pe retele mari aka Ebay pe CJ.com, tot softwareul serios pe OneNetworkdirect, tampeniile pe Clickbank, produsele romanesti pe reteaua amintita mai sus.
Am scris saptamana trecuta despre asta in Marketingul afiliat si programele de afiliere.
au peste 500 advertiseri printre care : Kmart, Sears, AbsoluteHome, Armani)