-
CTR al paginii 100
Cat poate fi de real... Am un site cu CTR al paginii 100%. 12 afisari a reclamelor 12 clickuri. Eu suspectez ca cineva incearca sa ma scuteasca de contul de adsence. Am scos acel site din lista celor permise pentru monetizare dar m-am hotarat sa il bag din nou si iar ma trezesc cu chestia asta.
Ce imi recomandati sa fac in cazul asta.
-
sa stii ca se mai intampla sa-ti ia unii reclamele la rand doar pentru ca le place site-ul si cred ca te ajuta si pe tine sa scoti un ban cinstit :) i know it's stupid... dar sunt persoane care cred asta.
ai putea lejer sa-ti faci tu impresii sau sa mai pui pe cineva sa se plimbe pe site pana se ajunge la o cota decenta de sub 33% CTR.
-
Eu zic sa le dai un mail celor de la Google despre asta.
Oricum, daca aveai 4000 impresii si 4000 click-uri era ceva.
Insa la 12 ... Ma indoiesc ca e (yet) o problema.
-
m-am gandit si la email, insa am mai citit pe forum ca exista posibilitatea sa imi fac mai mult rau decat bine daca le zic celor de la google. :errf:
ideea e ca in ultima saptamana nu a fost problema.. credeam ca am scapat. sa mai las oare siteul sa vad pana unde se ajunge?
-
Eu unul l-as lasa.
But that's just me.
-
Ia sa incerc. E un site de care nu ma prea ocup, care are maxim 30 de vizitatori pe zi. Sa vad cat se intinde coarda. Si daca insista ala cu clickuri o sa dau un email pana la urma la google si o sa il scot din lista celor permise.
Merci de raspunsuri.
-
Eu am avut o experienta asemanatoare cu cineva care dadea un click pe zi, din dorinta de a face bine. Dupa o saptamana nu a mai vazut reclamele pe site :)
-
ma bag ca musca-n lapte sa fac un offtopic dar ma roade... vezi ca se scrie Adsense nu adsence