-
mda ..
va dati seama cate avantaje ar fi pentru un publisher ... mai ales ca poti selecta fonturile reclamelor ... daca ai sa zicem 5 site-uri cu intre 20-30 mii unici pe zi si 100000 de afisari pe zi de fiecare eu cred ca te invita google sa devii premium ... le convine si lor iti dai seama
-
Nu cred ca avem noi nici un membru pe aici cu cont premium :)
-
Tocmai a zis big ca avem si a si linkat, fi mai atent sau postezi doar sa fie numar?
-
nu am fost atent,acum am vazut softpedia :)
-
Sigur trebuie 20 mil content page views ? Eu in ultima vreme auzisem de 1 milion impresii adsense / luna.
Stie cineva exact cat e ?
-
Trebuie 20. Plus ca e pe baza de invitatie, asa ca 20 nu e o garantie. Poti sa aplici si sa nu te primeasca niciodata. Totusi pe regional accepta si publisheri cu mai putin. Din cate stiu nu exista documentatie oficiala (publica) referitoare la Adsense premium.
-
Ejocuri au cont adsense premium. Pentru a vedea cum le apar reclamele intrati pe pagina unui joc. Se incarca in Flash inainte de inceperea jocului. CPM-ul este mult mai mare fata de conturile obisnuite
-
11th June 2009 14:03 a fost ultimul post : )
Si nu au cont premium!
-
Cei de la ejocuri au cont premium, in ultima vreme mai multe site-uri de jocuri au primit cont premium, eu am auzit ca trebuie sa ai 150-200k page views/zi