@lovelife - eu vreau sa creez o metoda de comunicare si informare intre detinatorii de magazine online despre problemele si solutiile din romania.
de exemplu pana nu mi-ai scris adiz nu am stiut de 2w.ro
hai sa astern ce-am in plan si sa-mi spuneti daca e munca in van sau nu:
facilitati de baza:
- forum (pentru ca e la moda)
- anunturi proiecte/programatori ( vreau sa-mi modific ceva in magazin, firma cere prea mult) caut un freelancer
- sandbox cu scripturi
- ce legi au mai aparut, taxe, samd (asta se poate lega la punctajul din q&A de mai jos)
- site monitor. posibilitatea de ati verifica site-ul permanent sa vezi daca hostul isi face treaba
- download seminare (aici sunt sigur ca avem doua trei firme de consultanta care ar vrea sa-si promoveze produsele cu cateva seminare gratuita)
- experienta cu anumite firme de curierat, plati online, firme de software
- site analyzer. (primesc pe shopspot tot felul de linkuri cu seo-ul varza... pagini copiate din M$Word in editorul HTML cu taguri si css-uri inexistente, sau H1 la pret..)
- consultanta de genul q&a: daca esti prestator de servicii si vrei sa-ti listam numele si numarul de telefon pe site trebuie sa raspunzi la cel putin 5 intrebari lunare si sa ai raspuns notat pozitiv.
avioane:
- alerte clienti: de exemplu am citit o poveste despre un pachet trimis in bucuresti. curierul a fost linshat, pachetul pierdut. lista cu persoane prea pretentioase...
poate punem si niste chestii funny sau glume cu chuck rescrise, jocuri pentru mobil si link de download pentru budyspy?
daca vreti sa sterg ceva (Stiu ca ies in decor repede) sau sa adaugati ceva, astept.
rog comentarii de genu: "de ce sa faci ca nu ai pentru cine", "ce stii tu despre asta" pe PM.

, pachetul pierdut. lista cu persoane prea pretentioase...
Răspunde cu citat