banuiesc ca revistele nu se pun :p
Esecul in afaceri - 10 reguli de urmat - Donald R. Keough
The Google Story - mai mult de motivatie decat de business
banuiesc ca revistele nu se pun :p
Esecul in afaceri - 10 reguli de urmat - Donald R. Keough
The Google Story - mai mult de motivatie decat de business
Nu de mult am terminat How To Win Friends and Influence People a puteti cumpara de aici nu este un must read, insa este o carte destul de buna.
In prezent citesc Good to Great am avut norocul sa o gasesc cu revista capital si am dat undeva la 10 lei, daca nu ma insel, insa o puteti cumpara de aici.
Da, cartea de Dale Carnegie e chiar ok. Te cam invata sa manipulezi, si sa fii un parvenit(ma refer la How To Win Friends and Influence People), dar sunt si cateva sfaturi bune.
Hmm..ar merge o lada de bere
Mi-a picat in mana o carte foarte interesanta. Se numeste The Art of SEO - Mastering Search Engine Optimization. Autorii sunt Eric Enge (Stone Temple Consulting), Jessie Stricchiola (CEO Alchemist Media), Rand Fishkin (SEOMoz) si Stephan Spencer (Netconcepts). O carte care contine foarte multe informatii interesante, prezentate intr-un mod inteligibil. Recomand !![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
@ganditorul_2003: Intr-adevar, o carte despre SEO care merita citita.![]()
De curand am terminat:
1. The Richest Man in Babylon - George S. Clason
2. Who Moved My Cheese? - Spencer Johnson
BTW: A citit cineva Linchpin http://amzn.to/a5jLQ1 ?
Un must read book din punctul meu de vedere:
All Marketers Are Liars - Seth Godin
O carte pe care cu siguranta o voi reciti.
Mini e-book: 32 Conversion Triggers - foarte util, nu necesita inscriere pt PDF download.
Scientific Advertising, Claude C. Hopkins - gasiti o versiune gratuita aici
Landing Page Optimization: The Definitive Guide to Testing and Tuning for Conversions, scrisa de Tim Ash
Call to Action, Secret Formulas to Improve Online Results, Bryan Eisenberg, Jeffrey Eisenberg, Lisa T. Davis
Pe Bryan Eisenberg o sa il poti vedea la GpeC.
Si ca sa nu consum un post doar cu recomandarea asta, o sa mai adaug din ce am mai citit si va recomand. Nu e neaparat business direct, dar te ajuta sa iti imbunatatesti cunostintele si sa faci afaceri profitabile.
Martin Lindstrom - Buyology (2008)
SUSAN M. WEINSCHENK - NEURO WEB DESIGN - What makes them click?
Steve Krug - Don't Make Me Think
Bryan & Jeffrey Eisenberg - Call to Action
Peter Pixel - Introduction to Good Usability
Manzie R. Lawfer - Why Customers Come Back: How to Create Lasting Customer Loyalty
Si era inca o carte online despre motoarele de cautare si UX dar nu mai gasesc link-ul, evident.
Vi le recomand daca va intereseaza UX, CRO, conversii online, ecommerce si customers...
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)